Carnaval Expert | Voor heren en dames | Top kostuums en feestkleding op 1 site.

Grijze heksen damespruik met lang haar

Grijze heksen damesp ...

€ 10,99

Euro speelgeld set - 90 delig - kunststof en papier - biljetten en munten

Euro speelgeld set - ...

€ 2,99

Witte engel/prinses pruik voor meisjes

Witte engel/prinses ...

€ 11,99

Ninja verkleed wapens - dolken set - feestartikelen - plastic

Ninja verkleed wapen ...

€ 6,99

Groen/rood Tiroler hoedje verkleedaccessoire voor volwassenen

Groen/rood Tiroler h ...

€ 4,99

Stout meisje gay pride t-shirt zwart voor dames

Stout meisje gay pri ...

€ 17,73

Dwerg kostuum voor heren

Dwerg kostuum voor h ...

€ 26,99

2x Cheerballs/Pompoms in het blauw/wit

2x Cheerballs/Pompom ...

€ 8,99

50x ballonnen - 27 cm - zwart / lichtroze versiering

50x ballonnen - 27 c ...

€ 5,98

Vlaanderen vlag - polyester - 90 x 150 cm - geel/zwart

Vlaanderen vlag - po ...

€ 6,99

8x Diepe kartonnen bordjes oranje 21 cm

8x Diepe kartonnen b ...

€ 3,75

50x stuks dinerkaarsen jade groen 25 cm

50x stuks dinerkaars ...

€ 31,99

Ek oranje straat/ huis versiering pakket met oa 2x Mega Holland vlag, 100 meter oranje vlaggenlijnen

Ek oranje straat/ hu ...

€ 69,13

Ek oranje straat/ huis versiering pakket met oa 1x Mega Holland vlag, 300 meter oranje vlaggenlijnen

Ek oranje straat/ hu ...

€ 86,78

Koningsdag rommelmarkt oranje grondzeil 6 x 8 meter

Koningsdag rommelmar ...

€ 28,99

50x ballonnen - 27 cm - lichtblauw / lichtroze versiering

50x ballonnen - 27 c ...

€ 5,98

Welkom bij Carnaval Expert

Het carnavalsfeest is voor velen het jaarlijkse hoogtepunt. Vooral in het zuiden van Nederland maar ook in tal van andere plaatsen wordt enthousiast  carnaval gevierd. Het feest heeft een zeer oude traditie en is nog steeds vooral populair in katholieke kringen. Drie dagen per jaar mogen de mensen uit de band springen, te veel drinken en lekker gek doen. En velen laten zich dat geen twee keer zeggen. Het hele jaar wordt er gespaard voor het carnaval om tijdens dit volksfeest lekker los te gaan. En dat doe je dan natuurlijk in de juiste outfit, want jij wilt tijdens het carnaval natuurlijk wel opvallen.

Je meest flitsende outfit voor carnaval koop je natuurlijk online.

Weet je nog niet wat je voor het volgende carnaval eens aan moet trekken? Kijk dan eens rustig rond op onze website. Wij hebben een ruim aanbod aan artikelen voor een onvergetelijk carnavalsfeest. Van ondeugend tot grappig, van uitdagend tot uitermate vrolijk. Er is voor iedereen wat wils. Wat voor outfit je ook wilt, je vindt het op onze website. Bekijk alle kostuums en accessoires en maak je keuze zodat jouw volgende carnavalsfeest ook weer onvergetelijk wordt.

Kostuums en accessoires

Vind op onze website de leukste kostuums en bijpassende accessoires voor de komende carnaval. Je kunt naar hartenlust combineren om een te gekke outfit tegen. We hebben een breed assortiment zodat je naar hartenlust kunt kiezen. Je kunt natuurlijk ook meerdere items kopen zodat je tijdens het komende carnavalsfeest je outfit tussentijds kunt aanpassen. Je omgeving zal zeker verrast zijn over jouw carnavalskostuum. Je kunt de prijzen en de kwaliteit van de artikelen gemakkelijk vergelijken en profiteren van de scherpe prijzen die wij voor je op een rijtje hebben gezet.

Feestartikelen voor de aankleding van de carnavalslocatie

We hebben niet alleen carnavalskleding, maar ook allerlei artikelen die van pas kunnen komen bij het versieren van feestzalen en andere locaties. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd carnavalsfeest vind je op onze website. We werken samen met diverse online webwinkels zodat we een zo breed mogelijk assortiment aan carnavalsartikelen kunnen aanbieden. Als je gaat shoppen voor carnaval ben je dus op onze website aan het juiste adres.

Shop online voor je volgende carnavalskostuum


Je volgende carnavalskostuum koop je natuurlijk online. Je kunt dit doen op ieder gewenst moment. Je hoeft niet te wachten totdat de carnavalsartikelen in de winkels liggen. Als jij het leuk vindt om midden in de zomer een outfit voor het volgende carnaval te kopen dan kan dat gewoon. Je kunt het maar vast in huis hebben nietwaar. Op onze website vind je een breed aanbod aan carnavalskostuums en accessoires. Een spannend masker, sexy panty’s met naad waarmee je de harten van vele mannen sneller laat kloppen, we hebben het allemaal. En alles kun je gemakkelijk bestellen op de websites van onze partners. Je kunt je bestelling meteen plaatsen, en binnen enkele dagen heb je je pakket in huis. Dan kun je je aankoop op je gemak bekijken, passen en beoordelen of deze aan je verwachtingen voldoet. Als dat niet het geval is heb je bij online aankopen altijd de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen.